3 osvežavajuća obroka koja ćete obožavati ovog proleća

Proleće je idealno vreme za osvežavanje vaših jutarnjih navika i uvođenje lakše, ali nutritivno bogatije ishrane koja će vas pokrenuti i dati vam energiju za sve prolećne aktivnosti. Granola i ovsene pahuljice su fantastičan izbor za takvu ishranu, jer su bogate vlaknima, proteinima. Evo nekoliko predloga kako da ih ukombinujete u svoje obroke.

1. Prolećni Fun&Fit granola parfe

Započnite dan parfeom koji kombinuje hrskavost Fun&Fit granole sa svežim voćem i kremastim slojem jogurta. Pažljivo rasporedite u čaši red granole, red grčkog jogurta, i na kraju dodajte sveže jagode, maline, ili bilo koje drugo voće. Ova kombinacija će vam dati odličan start dana, pun energije i nutrijenata.

2. Smoothie sa Fun&Fit ovsenim pahuljicama

Za brzu, nutritivnu užinu koja će vas zasititi, probajte smoothie sa Fun&Fit ovsenim pahuljicama. U blenderu pomešajte šaku ovsenih pahuljica, bananu, šaku svežeg spanaća (za dodatne vitamine), malo bademovog mleka (ili mleka po vašem izboru), i šaku zamrznutog voća po izboru (na primer, borovnice). Dodajte kašičicu chia semenki za dodatne omega-3 masne kiseline i blendajte dok ne postane glatko. Ovaj smoothie je savršena kombinacija za brz, ali hranljiv obrok.

3. Energetske kuglice sa ovsenim pahuljicama i granolom

Za brzu, zdravu užinu koja vas može pratiti u vašim prolećnim avanturama, napravite energetske kuglice. U blenderu pomešajte Fun&Fit ovsene pahuljice, urme, malo kokosovog ulja, i vašu omiljenu granolu za dodatnu teksturu. Oblikujte smesu u kuglice i ostavite u frižideru da se stegnu. Ove kuglice su savršene za brzo dopunjavanje energije bilo kada.

Sa ovim receptima, vaša prolećna ishrana neće samo biti samo nutritivno bogata, već će vam i pružiti zadovoljstvo u svakom zalogaju!