Zakotrljali smo dobru zabavu

Želimo da podelimo sa vama delić atmosfere sa našeg tradicionalnog team building-a koji smo organizovali 28. aprila ove godine. Okupili smo se u kuglani kako bismo proslavili završetak još jednog uspešnog kvartala. Ovaj događaj postao je naša tradicija i prilika da se povežemo kao tim i uživamo u zajedničkom nadmetanju.

Podelili smo se u timove i bacilli na odmeravanje snaga. Ishodi i rezultati ostali su u drugom planu, jer ono što je zaista važno jeste činjenica da je ovo bila savršena prilika da ojačamo naš timski duh i izgradimo još bolju saradnju. Bilo je mnogo smeha, radosti i dobre zabave, što se može videti i na fotografijama koje smo zabeležili tog dana. U tim trenucima smo zaboravili na poslovne obaveze i prepustili se neobaveznoj atmosferi, što nam je svima donelo osveženje i pozitivnu energiju.

Naši team building događaji su raznovrsni i trudimo se da ih organizujemo različitim povodima. Ponekad ih organizujemo kao proslavu uspešnih meseci ili kvartala, kada želimo da nagradimo napore i postignuća našeg tima. Takođe, koristimo ove prilike da proslavimo lične događaje, poput rođendana, proslava Nove godine, diplome i drugih važnih životnih trenutaka naših kolega i prijatelja. Smatramo da je važno da negujemo bliske odnose među kolegama i slavimo uspehe zajedno.

Ovi događaji nam omogućavaju da se bolje upoznamo van radnog okruženja i da gradimo prijateljstva koja jačaju našu saradnju na poslu.

Kroz različite aktivnosti, stvaramo uspomene koje nas povezuju i podstiču timski duh. Nastavićemo da „koristimo“ svaku priliku za novo okupljanje i uvek ćemo se trudiiti da pružimo nezaboravno iskustvo svim učesnicima.