Team (building) na visini zadatka

Održali smo još jedan team building, ovoga puta, u idiličnom okruženju Fruške gore. Naša posvećena ekipa zaputila se 2. juna iz Beograda i započela avanturu koja će nam ostati u lepom sećanju.

Jutarnje časove smo proveli u šetnji stazama prelepe Fruške gore, a zacrtanu rutu od 5 kilometara sa lakoćom su savladali svi članovi tima. Tokom ovog aktivnog poduhvata, kolege su se uživale u međusobnim razgovorima i prelepom okruženju našeg nacionalnog parka. Kraj pešačke ture završili smo posetom manastirima Staro i Novo Hopovo, gde smo se upoznali sa duhovnom i kulturnom baštinom ovog područja.

Nakon prijatne pauze i ručka u restoranu Atos, smeštenom na obali Dunava i sa zadivljujućim pogledom na reku, zaputili smo se ka vinariji Šijački. Tamo smo imali priliku da čujemo više o istoriji same vinarije i otkrijemo priče koje stoje iza naziva odabranih sorti vina. Uz to, uživali smo u degustaciji vina, upotpunjenoj domaćim sirom, džemovima i hlebom koji su dodatno doprineli celokupnom iskustvu.

Značaj ovakvih događaja istakla je i naša koleginica iz HR sektora, Sonja Vučković: „Organizovanje team building-a je važno za naš tim jer okuplja ljude i pomaže im da se kroz zanimljive aktivnosti povežu u različitom i manje formalnom okruženju. Team building je odlična prilika da zaposleni unaprede svoje međusobne komunikacijske veštine, što će se kasnije preneti na njihove zadatke ili timske projekte. Svaki uspešno sproveden team building je zapravo put do kreativnijeg radnog mesta.“

Ovaj nezaboravan team building na Fruškoj gori predstavlja samo jednu od mnogih inicijativa koje naša kompanija preduzima kako bi podstakla timski duh, unapredila komunikaciju među zaposlenima i stvorila inspirativno radno okruženje. Ponosni što možemo da kažemo da je na visini zadatka bila i sama organizacija događaja, ali i sve kolege koje su uspešno koračale ka novim trenucima zajedništa.