Stigli su novi Granola ukusi!

Nakon što smo krajem prošle godine sa sjajnim uspehom lansirali Granole – premium proizvod koji je u rekordnom roku osvojio srca brojnih potrošača, sada smo postojećim ukusima dodali još dva nova.

Naše Granole, koje odlikuje izuzetna hrskavost zahvaljujući suvom pečenju, dodatno su obogaćene ukusima čoko višnje i kikiriki putera u kombinaciji sa crnom čokoladom!

Iako ovaj proizvod možda na prvi pogled ne izgleda „apetajzing“, njegov izuzetno bogat nutritivni sastav, pažljivo izabrani sastojci i neodoljive kombinacije ukusa zapravo dokazuju da se prave vrednosti i lepote kriju unutra, baš u skladu sa našim sloganom.

 A ono što daje dodatnu vrednost vašim Granola obrocima jeste činjenica da se iste prave bez dodatog šećera.

Novi ukusi granola su savršen izbor za sve one koji uprkos brojnim izazovima modernog načina života, cene kvalitetne sastojke i zdraviju ishranu. Zato vas pozivamo da pronađete nove Granola ukuse u svim bolje snabdevenim marketima i okusite nove lepote koje se kriju unutra.

A mi ćemo nastaviti jednako posvećeno da radimo na inovacijama i razvoju proizvoda koji našim potrošačima pokazuju da nije teško biti fit!