Upoznajte naše nove koleginice!

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo tri nove članice našeg tima – Anđelu Malinić, Tatjanu Šolajić i Tanju Popović. Ove talentovane i ambiciozne devojke pridružile su nam se na različitim pozicijama, donoseći sa sobom znanje, iskustvo i entuzijazam.

Anđela Malinić iz Beograda, radi na poziciji marketing asistenta u okviru projekta Mladi Lideri. Kao apsolvent Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu, Anđela je zaljubljenik u prirodu i avanturista. U slobodno vreme voli da istražuje prirodne lepote Srbije sa svojim prijateljima i uživa u društvenim igrama. U The Fun&Fit Company vidi veliku priliku za usavršavanje i sticanje znanja iz oblasti koja je posebno zanima – marketinga.

Tanja Popović, zaposlena na poziciji asistenta u finansijama, završila je Višu mašinsku tehničku školu – Inženjer proizvodnog smera. Van posla, Tanja najviše voli da provodi vreme sa svojom porodicom i da se bavi planinarenjem, uživajući u prirodi i svim njenim lepotama.

Tatjana Šolajić, naša nova članica tima nabavke, rođena je u Lučanima. Diplomirani biotehnolog sa Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu, Tatjana kaže da najveći deo svog slobodnog vremena posvećuje prijateljima i porodici, putujući i upoznavajući nova mesta i nove ljude. Kao biotehnolog u sektoru nabavke, rad u kompaniji vidi kao izlazak iz zone komfora i mogućnost da savlada neke nove izazove, kao i priliku za sticanjem znanja i iskustva.

The Fun&Fit Company je ponosan na svoj raznoliki i talentovani tim koji se stalno širi. Uvereni smo da je dolaskom Anđele, Tatjane i Tanje, naš tim postao još jači i sposobniji da se suoči s izazovima i ostvari nove uspehe.