A lot of Fun in Amsterdam

The Fun&Fit Company premijerno će nastupiti na prestižnom međunarodnom sajmu robnih marki PALM u Amsterdamu. Naša kompanija izlaže na ovom velikom međunarodnom događaju kao deo nacionalnog štanda Privredne komore Srbije. Na sajmu ćemo predstaviti naš široki portfolio proizvoda, sa posebnim fokusom na brendove Fun&Fit i JUMBO.

PALM sajam pruža izuzetnu priliku za uspostavljanje poslovnih veza sa vodećim svetskim lancima supermarketa, maloprodajnih lanaca i specijalizovanih prodavnica. Naša kompanija je svesna koliko su ovakve aktivnosti važne kako za naš imidž, tako i za otvaranje novih poslovnih mogućnosti.

Naš tim je posvećen predstavljanju kvaliteta naših proizvoda, inovativnosti našeg brenda i benefita za potrošače koje donosimo na tržište. Zahvaljujući nastupima na sličnim događajima, poput sajma u Dubaiju, uspeli smo da ostvarimo uspešne poslovne kontakte i produbimo postojeće odnose s našim partnerima, te verujemo da će isti slučaj biti i sa sajmom u Amsterdamu.

Učešće na ovom međunarodnom sajmu predstavlja još jedan korak napred ka našim ciljevima i potvrdu našeg rasta i razvoja kao globalne kompanije. Nastavićemo da se angažujemo u promociji kako naših pojedinačnih proizvoda i brendova, tako i imidža cele naše kompanije.