The Fun&Fit Company na međunarodnom sajmu u Dubaiju

Dubai je najbrže rastući grad koji vas svaki put iznenadi svojim novim velelepnim zdanjima, velikim brojem stranih kompanija, koje baš ovo mesto biraju za svoje sedište i novim inovativnim projektima koji deluju kao da su iz 22. veka.

Upravo je Dubai bio domaćin međunarodnog sajma „Gulfood“ koji okuplja najznačajnije kompanije i omogućava im da predstave svoje proizvode, plasiraju ih na nova tržišta, pospeše ih i steknu nove poslovne kontakte. Zato nam je velika čast što smo imali priliku da se u okviru Privredne komore predstavimo na nacionalnom štandu Srbije.

„Gulfood” je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije, kako u UAE tako i u svetu u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika, distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca. Kako bismo shvatili veličinu i značaj ovog događaja bitno je napomenuti da se sajam prostire na 100.000 kvadratnih metara, a godišnje ga poseti više od 70.000 posetilaca iz oko 160 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom 2.600 izlagača.

Naša kompanija se našla među izlagačima i imala je priliku da predstavi svoj celokupan portfolio, objasni ljudima našu misiju, viziju i želju za daljom ekspanzijom na strana tržišta. U tome smo i uspeli, jer smo ostvarili veliki broj kontakata, a sa većinom i neki vid saradnje. Ostvareni kontakti i saradnje su izuzetno bitni, kako za širenje naše kompanije na druga tržišta, tako i za povećanje prepoznatljivosti u ovom delu sveta. Pored prodajnih kontakata, sajam nam je omogućio da se upoznamo i dogovorimo saradnju sa dobavljačima koji će nam u budućnosti omogućiti dalju nabavku sirovina.

Naš tim je napustio Dubai ispunjen utiscima i novim poznanstvima, ali i izuzetno inspirisan i motivisan da nastavi rad na daljim inovacijama, jer ništa nije teško kada imate pravi tim i pravu podršku.