Širimo Fun&Fit filozofiju na sve kontinente

Krajem prošle godine, doneli smo odluku da će ova 2023. godina biti godina širenja Fun&Fit proizvoda van zemalja regiona. To je jedan od razloga zašto smo počeli da se pojavljujemo na najvecim svetskim prehrambenim sajmovima. Sa ponosom ističemo da smo već ostvarili značajne uspehe na renomiranim manifestacijama. Do sada smo učestvovali na dva velika događaja – u Amsterdamu i Dubaiju, a očekuju nas još dva uzbudljiva sajma u Kelnu i Šangaju do kraja godine.

Naša poseta sajmu u Dubaiju je bila izuzetno uspešna. Tokom ovog događaja, postigli smo sjajne rezultate i uspostavili značajne kontakte koji će nam sigurno biti od pomoći u osvajanju novih tržišta. Među tržištima na koje smo nedavno stupili nalaze se Liban, Ujedinjeni Arapski Emirati, Obala Slonovače i Nigerija. Takođe smo prisutni i na tržištima Rusije, Belorusije, Slovenije, Mađarske, Kuvajta, Katara i Izraela. Pored toga, vodimo pregovore sa Bugarskom, Rumunijom, Uzbekistanom, Kazahstanom i Azerbejdžanom kako bismo osigurali naše prisustvo i tržištima ovih zemalja.

Ovo je ogroman korak napred za našu kompaniju i ima veliki značaj za nas. Posebno smo ponosni na naš asortiman granola i crunchy proizvoda, koji su izazvali veliku potražnju među potrošačima. Takođe, skoro podjednaku pažnju i potražnju izazvali su i naši Jumbo mixevi.

Ništa od ovog ne bi bilo moguće bez našeg tima stručnjaka i posvećenih radnika koji svakodnevno rade na tome da našim kupcima pruži vrhunski kvalitet proizvoda i iskustvo kupovine.

Pozivamo vas da se pridružite našoj, sada već globalnoj porodici ljubitelja Fun&Fit proizvoda i uživajte u ukusima koji će vas uveriti da nije teško biti fit.