Kukuruz kokičar 87,5%, biljna mast, so (max 3,5%), antioksidant: ekstrakt ruzmarina. Proizvod može da sadrži soju, mleko, slačicu i celer u tragovima
Prosečne nutritivne vrednosti na 100g proizvoda: | % od RU* | |
Energija | 1649 kJ / 393 kcal | 20% |
Masti | 14 g | 20% |
Od kojih zasićene masne kiseline | 5,3 g | 27% |
Ugljeni hidrati | 53 g | 20% |
Od kojih šećeri | 0,7 g | 1% |
Vlakna | 11 g | – |
Proteini | 9,5 g | 19% |
So | 2,5 g | 42% |
*RU-referentni unos za prosečnu odraslu osobu (8400kJ/2000kcal)
Ukloniti spoljnu ambalažnu foliju i staviti raširenu papirnu kesu u centar mikrotalasne peći. Obratiti pažnju na natpis „Ova strana dole". Podesiti mikrotalasnu peć na veću temperaturu, a vreme od 2 do 5 minuta u zavisnosti od jačine pećnice. Slušati pažljivo i kad je interval između pucketanja duži od 2-3 sekunde, isključiti mikrotalasnu peć. Pažljivo rukovati sa vrelom kesom. Kesu otvorite povlačenjem suprotnih dijagonala. Izbegavajte dodir sa parom. Ne upotrebljavajte ponovo neiskokane kokice ili kesu. U manjim mikrotalasnim pećima (17l) motriti kesu i osigurati da se okreće i nakon širenja kese.