O nama

Kompanija i proizvodni pogon sa pak centrom Florida bel (sada The Fun&Fit Company) osnovana je 20.08.1991. godine.

Na samom početku poslovanja kompanija se opredelila za robu koja nije karakteristična za ovo podneblje: egzotične tropske vrste oraha, suvog voća i grickalice proizvedene od ovog voća. U početnom periodu, kompanija je poslovala kao veleprodaja.

Kako se tokom godina obim poslovanja povećavao i menjale navike na našem tržištu, rukovodstvo preduzeća se odlučilo da u svoju delatnost uvrsti i direktnu procesnu preradu, prženje, pečenje i pakovanje gotovih proizvoda. Svi su oni osmišljeni i proizvedeni po dugo pripremanim recepturama na osnovu iskustva za tržišta.

Tako preduzeće 1998. godine kupuje i uvodi savremenu liniju za prženje i pečenje zrnastih proizvoda. U isto vreme, u proizvodni pogon ulazi i savremena mašina za vakumsko pakovanje.

Počev od 2007. godine posluje u okviru Delta Holding grupe.

Želja za stalnim inovacijama i unapređenjem proizvodnog pogona i asortimana proizvoda rezultirala je stalnim proširenjem proizvodnih kapaciteta. U pogonu Fun&Fit danas su automatske i poluautomatske mašine za pakovanje, kontinualni pržionici za suvo pečenje i druge savremene mašine i uređaji.

Zbog naglašene brige za kvalitet proizvoda, odabrani su savremeni, fleksibilni ambalažni materijali, koji imaju za cilj što bolje očuvanje svojstava i kvaliteta gotovog proizvoda, a sve to u savremenom dizajnu.

Pažljivo prateći trendove na tržištu zdrave hrane, preduzeće je uvelo široku lepezu proizvoda, od kojih se posebno ističe musli program koji je našao svoje sigurno mesto kod potrošača.

Izgradnjom nove fabrike sa najsavremenijom opremom, kompanija je učvrstila svoje pozicije na domaćem tržištu proizvoda koji pripadaju segmentu cerealija, segmentu "zdravih" grickalica i segmentu osnovnih životnih namirnica i suvog voća.

Kompanija Florida bel d.o.o. od početka 2016. godine posluje pod imenom The Fun&Fit Company d.o.o. Promena imena i logotipa deo je procesa rebrendiranja i izgradnje novog korporativnog identiteta kojima počinje novo poglavlje u poslovanju na domaćem i stranom tržištu. Na ovaj način kompanija izražava spremnost da započne nove poslovne poduhvate, ojača imidž i još efikasnije ispuni zahteve partnera i potrošača.

 

Misija

Graditi i održati dugoročne odnose s klijentima i potrošačima nudeći im visoko kvalitetne proizvode.

Vizija

The Fun&Fit Company - poštovana i inovativna kompanija sa značajnim pozitivnim uticajem na trendove i kretanja tržišta. Kompanija koja velikom broju zadovoljnih korisnika nudi visokokvalitetne proizvode koji doprinose boljem, zdravijem i srećnijem životu.

Vrednosti

I kao kompanija i kao individue mi poštujemo i cenimo integritet, poštenje, iskrenost, otvorenost, želju za ličnim napretkom i poštovanje drugih. Ne plašimo se velikih izazova. Vodimo računa o svojim klijentima, potrošačima, dobavljačima i saradnicima. Mi proizvodimo i prodajemo prehrambene proizvode na koje smo ponosni.

Delatnosti

Fun and Fit Company je godinama prepoznat kao važan partner u proizvodnji privatne robne marke za najveće trgovinske lance, kako u Srbiji tako i u regionu.

Tehnološka opremljenost i znanje nas diferenciraju od ostatka tržišta pa su u nama prepoznali pouzdane partnere veliki lanci kao što su: Delhaize, Mercator-S, Metro, Univerexport, Dis, kao i niz manjih vlasnika robne marke.

Fun&Fit proizvodi robne marke za velike lance u kategorijama:
- žita za doručak,
- apetisani,
- suvo voće i
- osnovne životne namirnice.

Robne marke koje radimo su: ARO, Premia, Nature Promise, K Plus, Garden Good, Baš baš, Dobro i mnoge druge.

Pratimo dešavanja na tržištu i imamo za cilj da proširimo proizvodnju proizvoda privatnih robnih marki, kako produbljivanjem asortimana za lance sa kojima već radimo, tako i sklapanjem novih partnerstava. Svoju opredeljenost smo pokazali kroz uspostavljanje Sistema kvaliteta i bezbednosti hrane (IFS FOOD) koji je formiran i priznat od strane najveæih svetskih trgovinksih lanacaMETRO (D), Carrefour (F), EDEKA (D), AUCHAN (F), REWE (D), ALDI (D), LIDL (D), Kaufland (D), Group Casino (F), Coop (IT), COOP (CH), CONAD (IT), Dachser (D), Kraftverkehr Nagel (D), US Foods (US), Dawn Foods (US), Concho Y Toro (Chile), Mercadona (SP), DIA (SP), Billa (AT), Superuinie (NL), VION Food (NL).

Kapaciteti, iskustvo i znanje u delu proizvodnje privatnih robnih marki nam omogućava da odgovorimo na zahteve najozbiljnijih retail kuća.

Kao firma koja je opredeljena za proizvodnju i plasiranje samo visoko kvalitetnih proizvoda Fun&Fit predstavlja pouzdanog dobavljača za velike industrijske kupce i sarađuje sa velikim konditorskim proizvođačima kao što su: Bambi, Frikom, Štark, Medela, Jaffa, Pionir, Moravka, Candy Rush, Swisslion Trebinje…

Za ove velike kuće Fun&Fit nabavlja i prerađuje koštunjavo, suvo voće i žitarice.

Standardi

Fun&Fit Company posluje po najvišim standardima u proizvodnji hrane i po sistemu IFS.

Ponosni je nosilac rezultata od 99,32% usaglašenosti sa IFS standardima.

Primarna briga i osnova kompanije jeste bezbedan, zdravstveno ispravan, kvalitetan i standardizovan proizvod.

Istraživanje, razvoj novih proizvoda kao i sistem TQM interno su organizovani unutar kompanije, a novi proizvodi nastaju i u saradnji sa partnerima dobavljačima sirovine i retailerima.

Najviši standard u kontroli kvaliteta jedan je od razloga što kompanija ima otvorena vrata za izvoz na inostrana tržišta.

The Fun&Fit proizvode možete naći na policama prodajnih lanaca u BiH, Crnoj Gori, Makedoniji i Kosovu.

Kontakt

The Fun&Fit company d.o.o.

Batajnički put 12, 11080 Zemun

Telefon: +381 11 37 13 500; +381 11 37 13 501

Email: prodaja@funandfit.rs

Distributeri

Za Srbiju: MercataVT
Temerinska 102 
21000 Novi Sad
Tel: +381 21 310 3300
Email: office@mercatavt.rs

 

Za Crnu Goru: DMD DELTA
Vladike Ruvima II Boljevića 22
81000 Podgorica
Email: office@dmddelta.me

 

Za BIH: Violeta d.o.o.
Stjepana Radića 21
Grude
Tel: +387 39 660 400
Fax: +387 39 661 456
Email: violeta@violeta.com

 

Za Makedoniju: Kolid S Team - Skopje
Str. 5 Vizbegovo no.43
Skopje
Republic of Macedonia
Tel: +389 (0)2 55 14 200
Fax: +389 (0)2 55 14 203
Email: info@kolidgroup.com

 

Za Albaniju: Agna sh.a
Vrisera Gjirokastër, Shqipëri,
Albania
Tel: 080005566
Email: info@agnagroup.com
www.agnagroup.com

Kosovo: Agna Kosova Rr. Mavriqi p.n.
Mazgit 15000 Obiliq
Kosove
Tel: 080005566